Muziek spelen van 4 tot 104 jaar.

Zoek je een leuke hobby, met uitdagingen, met een goeie portie spelplezier, zonder voorkennis en volledig op jouw maat en tempo ?

Dan ben je bij Atelier Muzant aan het juiste adres om muziek te leren spelen. Of het nu gaat om viool, piano, blokfluit of notenleer, met een pedagogisch muziekdiploma op zak en met jaren podium-ervaring in vele verschillende genres weet ik als geen ander het spelplezier door te geven.

Met tips en tricks kan ik je de basis aanleren, je verder op weg zetten of je repertoire kennis verrijken op jouw tempo, met jouw mogelijkheden.


blokfluit, blokfluitles, blokfluitiste, muziekles, live music, violist, optreden, concert, duo, klassiek, folk, accordeon
blokfluit, blokfluitles, blokfluitiste, muziekles, live music, violist, optreden, concert, duo, klassiek, folk, accordeon
piano, painoles, creatief, pianiste, op maat,live music, violist, top-violist, optreden, concert, duo, klassiek, folk, accordeon
vioolles, violiste, op maat, muziekles, live music, violist, top-violist, optreden, concert, duo, klassiek, folk, accordeon

Praktisch : 

* Aanmelden gebeurt via het contactformulier of met een mailtje naar veerle@muzant.eu.

* Je brengt je eigen instrument mee, (niet voor piano) of je leent in het begin een viool of blokfluit van mij. Ik kan je begeleiden in het zoeken van een instrument om te kopen of te huurkopen.

* Ik heb enkele kleine kinder-viooltjes te huur. Lees verder ...

* Je komt op het afgesproken tijdstip naar Atelier Muzant, Spoorweglei 8, 2520 Emblem. De eerste les maken we kennis, starten we met spelen, en als je verder wilt doen, vul je een inschrijvingsformulier in. Nieuw adres vanaf 1/8/2022 : Pastoriestraat 12, 2560 Kessel.

* De individuele les duurt 50 minuten. Als je wil kan je elke week naar de les komen, maar het kan ook om de veertien dagen of om de 3 weken. Eens per maand kan ook, enkel voor beginners is dat minder aan te raden. Ofwel spreken we het tijdstip van de les keer per keer af, naargelang onze beider agenda's, ofwel leggen we ineens een aantal lesmomenten vast.

* In die les speel je hier wat je thuis geoefend hebt en kijk ik samen met jou naar hoe we de eventuele moeilijkheden nog kunnen verbeteren. Ik leg je alles stap voor stap uit en oefen samen met jou de speelstukjes in. Zo leer je  bijna als vanzelf de noten lezen die u op dat moment nodig hebt, er is geen voorkennis vereist. Als je nieuwe stukje meekrijgt om te oefenen leg ik die eerst altijd helemaal uit, zodat je weet wat je kan doen om het te leren spelen.

* Je krijgt van mij telkens bladen mee, waar de stukjes van de les op staan. Die hou je bij in een kaft en breng je telkens mee. Zo kunnen we stukken halen uit verschillende methodes en zijn we vrij om iets langer of minder lang met dezelfde techniek bezig te zijn.

* Ik sta ook altijd open voor de muziek en de stijl die je zelf graag hoort en zelf graag leert spelen.

* Voor notenleerles beginnen we bij het begin en krijg je van mij het lesmateriaal, voor bijles notenleer (normaalschool) breng je zelf mee waar je aan wil werken.

* Daarna ga je zelf thuis oefenen op een eigen (digitaal) instrument. Dagelijks wat korter oefenen is beter dan op één dag uren aan een stuk te spelen. Een goed gemiddelde is 5 dagen op 7 spelen. 

* Eén individuele les  kost  € 50. Voor lessen waarbij 2 leden van hetzelfde gezin het lesmoment delen (vb : broer/zus of ouder/kind) betaal je € 55. Je betaalt na de les cash of met een digitale overschrijving of via payconique.

* Als je een keertje niet kan komen, verwittig je dat 24u vooraf en dan hoef je de les niet te betalen. (géén voice-mail, wel sms of mailtje)

* Als je niet komt opdagen zonder te verwittigen, dan blijft de hele les verschuldigd bij de volgende les.

concerten, optredens, volle zalen, viool, top-accordeonist, accorden, duo, live music, proffesioneel, goed optreden, vioolles, workshops

Atelier Muzant

is een plaats om te leven, te zoeken en te zijn. Een ruimte om alle soorten ideeën te laten groeien. Licht komt van buiten, warmte zit vanbinnen. Orde en chaos gaan er hand in hand, net als vreugde en verdriet. Kennis en techniek sluiten naadloos aan op emoties en schoonheid, maar ook twijfel en onevenwicht mag er zijn plekje krijgen. Of het nu gaat om vormen, klanken of emoties of gedachten, in Atelier Muzant mag komen wat komt. We koesteren elk nieuw idee, en het krijgt er alvast de hoop mee dat het zijn eigen plekje op de wereld zal vinden.

***

 

piano, painoles, creatief, pianiste, op maat,live music, violist, top-violist, optreden, concert, duo, klassiek, folk, accordeon