Deze beelden zijn stuk voor stuk unieke creaties van mezelf. Ze zijn authentiek doorheen het hele proces. Dat begint bij het verzinnen van een idee, langs het boetseren en het bakken tot het glazuren. Elk beeldje kent een verhaal, een gedachte of een emotie. Muziek, de natuur of ronde vrouwelijke figuren, vormen vaak het basisidee achter het beeld.  De harde keramiek-materie die in oorsprong zacht aanvoelt, wil ik haar zachtheid zelf na het bakken nog laten uitstralen. Dat ik daarvoor graag de grenzen van de klei zelf opzoek zie je soms wel in de subtiele breekbare afwerking. Mijn beeldjes zijn bewust broos, maar daardoor vaak krachtig in uitdrukking.

Kijk even mee naar een filmpje van een expositie anno 2011 :

Dit album zal in de loop van 2023 nog bijgewerkt worden :

Alle beelden kunnen eenvoudig bezichtigd worden in Emblem of Kessel op afspraak, en eventueel daar aangekocht worden. Ik maak ook graag een beeld naar uw idee. Levertijd 4 tot 8 weken.

Kan je zelf geen keuze maken voor uw uniek kado, geef iemand dan een kadobon. Verkrijgbaar voor € 25 of een veelvoud. Een kadobon kan je gebruiken bij de aankoop/bestelling van een beeld of voor de reservatie van een workshop.