Wat mensen ons vertelden :

"We sturen jullie een geweldige grote dikke pluim voor de prachtige muziek op de CD !! We genieten er met volle teugen van! Laat maar weten wanneer de volgende CD klaar is."

E.V. uit Brugge

"Muzant is een duo dat heel wat in zijn mars heeft, de composities zijn aantrekkelijk, bevatten ingrediënten van folk, klassiek, musette, tango... en vooral, beide muzikanten zijn top !"

K.I. uit Mechelen

“Veerle en Sebastian zien, horen en voelen spelen is pure verwennerij, alsof mijn ziel wordt volgeladen met hemelse vibraties.”

D.K.uit Wommelgem.

"Ik Wou toch laten weten dat ik al geweldig genoten heb van jullie cd’ke, ‘t staat hier elke morgen op en mijn dag wordt er zowiezo een beetje vrolijker door."

B.V.H. uit Brecht

“Dit is voor mij muziek met volle teugen, luisteren met vreugde in mijn hart en tranen in mijn ogen.”

P.W. uit Antwerpen

Om een enkel nummer te downloaden, ga naar https://www.sebastianenriques.com/muziek

Om een fysieke Cd te bestellen, gebruik onderstaande winkelwagen :

(gratis verzenden in België)

De titeltrack 'Altijd Onderweg' ontstond tijdens de ontelbare verplaatsingen van het duo naar een of ander optreden en zet meteen de toon voor het hele album: impressies van sterke uit het leven gegrepen momenten.

'Glimlach' is een stemmige trage melodie die wat doet denken an een Ierse slow air, nostalgisch tot en met. Hierop wordt het duo kundig bijgestaan door Eva Maeyaert op harp, wat beslist een toegevoegde waarde is. 

Andere nummers zoals 'Folk in Mei' zijn dan weer uptempo en roepen vreugdevolle taferelen op. Er is een knappe balans tussen de tragere deuntjes en de snellere stukken; zo is het geheel uitermate genietbaar.

'Pastorale van een Witte Vlinder', geschreven naar aanleiding van het heengaan van Miel Cools, doet aanvankelijk heel klassiek aan, maar bevat enkele tempowisselingen die de twee muzikanten de gelegenheid geven hun kunnen te laten horen. 

We gaan hier niet alle nummers uit de doeken doen, maar de titels ervan evoceren op zich heel wat beelden, landschappen, toestanden, die de luisteraar met enige verbeelding en op zijn eigen manier moeiteloos kan invullen: Lentebriesje, Zweven, Zomers Water, Maandans, Wintervuur, Dagdroom,... 

René Warny