Muzant

is een muzikaal moeder-zoon duo dat het levenslicht zag in 2009. Ondertussen zijn ze lang niet meer aan hun proefstuk toe is. Veerle & Sebastian treden veelvuldig op in culturele centra en op festivals waaronder de Gentse Feesten, Bollekesfeest, ... . Hij gewapend met zijn accordeon, zij met de viool. De kracht van hun optredens zit in het feilloos samenspel, hun gedeelde passie en virtuositeit, en het oneindige spelplezier.

Zet je gemakkelijk en laat je meevoeren op de klanken van Muzant !

live music, violist, top-violist, optreden, concert, duo, klassiek, folk, accordeon

Muzant brengt verschillende programma's op maat :

Veerle vertelt over Muzant, over vroeger en later...

Lees hier haar hele verhaal...

Info en booking

Wij bieden u :

* Een muzikale voorstelling op hoog muzikaal niveau, volledig op maat van uw evenement. De invulling en aard van het optreden wordt vooraf besproken.

* Het optreden duurt max. 2 x 45’, een (dik) uur na mekaar of 3 x 25’ kan ook.

* De aankondigingen worden eveneens verzorgd door de muzikanten zelf.

* Een duidelijk formulier met nodige info en afspraken. Zie onderaan 'Overeenkomst Concerten'.

* contacten verlopen via veerle@muzant.eu of 0497 11 74 37

* Stuur een mailtje naar veerle@muzant.eu met de mogelijke data, de plaats en omstandigheid van het gebeuren, het gewenste programma en het geschatte aantal aanwezigen en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Wij vragen van u :

* een podium of open ruimte van min. 2 x 3 m, indien mogelijk enkele spots op het podium en gedempt licht in de zaal.

* voor een publiek tot 100 personen spelen we akoestisch. Ofwel zorgt u zelf voor een micro op statief om de aankondigingen te doen, ofwel brengen we die mee.

* voor een publiek tussen 100 en 180 pers. kunnen we zelf een compacte PA-installatie meebrengen tegen een kleine meerkost. Dan hebben we enkel een stopcontact nodig.

* We komen ruim 1,5u a 2u voor aanvang naar de plek van het optreden om op te stellen en in te spelen.  We vragen één parkeerplaats, een aparte ruimte die als kleedkamer kan dienen, een lichte maaltijd voor het optreden en enkele drankjes.

* Download hier de technische fiche


CD - Album

Omdat vele mensen de muziek van het live-optreden heel graag thuis nog een keertje wilden beluisteren, doken Sebastian en Veerle de studio in. Ze namen een unieke CD op :  'Altijd Onderweg'. Daarvoor deden ze beroep op de harpiste Eva Mayaert en percussionist  Walter Mets.

Lees verder ...

De CD is te verkrijgen: 

* Integraal via de post via de webwinkel of het contactformulier. (gratis verzenden in België)

* Digitaal via de site van Sebastian: www.sebastianenriques.com.